Lessen

Iedere rijles word je thuis (in overleg op het werk, station, school) opgehaald en weer teruggebracht. Een rijles duurt 2 uur.

Ook is er de mogelijkheid om 4 uur te lessen. Dit is vooral aan te raden wanneer je in een korte tijd je rijbewijs wilt halen.

De eerst les is een intake/intest. Dit betekent dat er gekeken wordt welk pakket voor jou het meest geschikt is om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Welk pakket je nodig hebt, is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals: aanleg, motivatie, behendigheid, ervaring, theoretische kennis, beschikbaarheid etc. 

De lessen zullen in moeilijkheidsgraad worden opgebouwd. Heb je bijvoorbeeld nog geen ervaring, dan zal je eerst in een rustige omgeving het voertuig leren beheersen, in plaats van direct de drukke stad op te zoeken. Zo kun je in je eigen tempo je rijbewijs gaan halen. Uiteraard zal je ook gaan oefenen in je examenplaats om daar ook bekend mee te raken. Ook is er de mogelijkheid voor een stedentrip. Denk hierbij aan een rijles in een grote stad zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.